Akce pro děti

14.12.2009 04:51

V neděli 13 prosince 2009  proběhla v Pražské airsoft areně  https://www.airsoft-arena.cz/   akce pro děti do 15 let.  Velké hromadné  boje byly tvrdé  a v soutěžích dvojic se ukázalo kdo a jak ce "hýbe , přemýšlí , nebo jak je rychlý.Ale sešla se parta fajn dětí i rodičů tak že "houby zle" .Jediný problém byl v tom že se některým "bojovníkům" nechtělo domů. ( což nás těší )

 

Více než čtyřhodinová akce proběhla ve velmi přátelském duchu a my pevně věříme že se brzy zopakuje.( a konečně se i tátové alespon jednou "postaví " svým dětem protože ted jsme je "neukecali " )

 Ceny za nejlepší dvojici ( airsoft pistole) obdrželi ... bratři Jiří a Jan Krejčovi ( .. kteří hráli airsoft poprvé ,ale i přez to nedali šanci ani  "ostříleným bojovníkům")

 Cenu za nejlepší airsoft akci ( kuličky) obdržel zaslouženě Filip Merva.

 

Blahopřejeme všem zůčastněným a zase někdy "přez miřidla" .

 

Zajímavost závěrem .... 

Historické uniformy které zde měli na sobě dva naši členové byly německé armády z druhé světové války .Na připravované "povánoční akci " uvidíte uniformy ... vojáka ruské  armády z obbobí první války v čečně ( okolo r.1996) a příslušníka francouzké cizinecké legie ( 50léta min. století .. válka ve vietnamu)

 

 

© 2009 Všechna práva vyhrazena.

Tvorba webu zdarma s WebnodeWebnode